Coaching en Advies

Persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van professionals en samenwerking staan bij ProinProjects centraal. Projecten doen en veranderingen realiseren is vooral mensenwerk!

Zo helpt ProinProjects u graag om de middelen en randvoorwaarden te creëren om de organisatie optimaal te laten functioneren. We delen hier veel over via artikelen op Linkedin ( Activity | Henk Visser | LinkedIn) en hieronder op deze website.

Verder biedt ProinProjects de mogelijkheid om binnen uw organisatie individuen, teams en afdelingen te coachen en adviseren. Systemisch transitiemanagement , 3 step HV model (©, ProinProjects, 2017) en het flow model worden hierbij onder andere ingezet. De persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn nauw met elkaar verbonden en dus zeker het investeren waard!

 

boek-h-visser

Waarom draagt een goed opgezette projectorganisatie bij aan een succesvol project

Welke organisatie wil nu niet een succesvol project doorvoeren? Een project dat conform afspraken een resultaat oplevert wat bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Het project loopt uit, kost teveel, wordt gestopt of het resultaat is niet conform verwachting. Er zijn veel redenen te noemen waar dit aan kan liggen. In dit artikel gaan we specifiek in…

Lees verder

Project start-up: Hoe zorg je dat je effectief omgaat met deze projectfase

In de praktijk wordt heel verschillend omgegaan met de start-up fase van projecten. Nu is dat natuurlijk niet vreemd omdat projecten unieke opdrachten zijn. Toch zijn er wel algemene richtlijnen die je moet hanteren om effectief te kunnen werken in deze fase van het project. Het doel van de start-up fase is om de projectboard…

Lees verder

Eenduidige verwachtingen: de opdrachtgever en projectmanager op 1 lijn door betere samenwerking.

Vele veranderingen worden projectmatig aangepakt. Als je achteraf vraagt aan de opdrachtgever en projectmanager of het project het resultaat heeft opgeleverd wat was afgesproken dan hoor je toch vaak verschillende verhalen. De projectmanager redeneert vaak dat het resultaat is behaald binnen de goedgekeurde tijdslijnen en budget. De opdrachtgever concludeert daarentegen regelmatig dat zijn besparingen uiteindelijk…

Lees verder

Projectmanagement

Wil je weten hoe ProinProjects
projecten aanpakt en wat wij
belangrijk vinden?

Lees meer ...

Artikelen

Via onderstaande link zijn een aantal artikelen van ProinProjects te lezen. Wil je meer kennis en informatie op het gebied van project -en verandermanagement neem dan contact met mij op.

Lees meer ...

Coaching & Advies

Wil je meer weten over agile werkmethoden of ben je op zoek naar coaching en advies bij het uitvoeren van je huidige project, agile transformatie of ben je niet tevreden met de resultaten van je ICT afdeling, neem dan contact met mij op.