Projectmanagement

Bij ProinProjects ligt de nadruk op fasegewijs toewerken naar een oplossing. Elk project is uniek en vereist daarom een eigen aanpak. Naar gelang de context, inhoud en de complexiteit van het project, wordt deze aanpak samen met u bepaald. Hierbij staan aantoonbare projectmanagement competenties en de werkmethode Prince 2 centraal. ProinProjects hecht veel waarde aan bovengenoemde competenties. Met name de project technische en gedragsmatige competenties vormen een belangrijk onderdeel van de aanpak van ProinProjects. Door deze competenties wordt snel begrip opgebouwd van uw organisatie en het project. Hierdoor kan het project zo worden ingericht dat het projectresultaat zo efficiënt en effectief mogelijk voor u wordt gerealiseerd. Agile werkmethoden met thema's als continious delivery, automatic deployment en testing etc. worden hierbij frequent toegepast, omdat we zo snel mogelijk waarde willen realiseren voor uw organisatie.

Hieronder een overzicht van de IPMA competenties en de Prince 2 werkmethode die gebruikt worden:

IPMA competenties:
SCHEMA-3
schema-1

Projectmanagement

Wil je weten hoe ProinProjects
projecten aanpakt en wat wij
belangrijk vinden?

Lees meer ...

Artikelen

Via onderstaande link zijn een aantal artikelen van ProinProjects te lezen. Wil je meer kennis en informatie op het gebied van project -en verandermanagement neem dan contact met mij op.

Lees meer ...

Coaching & Advies

Wil je meer weten over agile werkmethoden of ben je op zoek naar coaching en advies bij het uitvoeren van je huidige project, agile transformatie of ben je niet tevreden met de resultaten van je ICT afdeling, neem dan contact met mij op.