Projectmanagement

Bij ProinProjects ligt de nadruk op fasegewijs toewerken naar een oplossing. Zoals gezegd is elk project uniek en vereist daarom een eigen aanpak. Naar gelang de context, inhoud en de complexiteit van het project, wordt deze aanpak samen met u bepaald. Hierbij staan aantoonbare projectmanagement competenties en de werkmethode Prince 2 centraal.

ProinProjects hecht veel waarde aan bovengenoemde competenties. Met name de projecttechnische en gedragsmatige competenties vormen een belangrijk onderdeel van de aanpak van ProinProjects. Door deze compententies wordt snel begrip opgebouwd van uw organisatie en het project. Hierdoor kan het project zo worden ingericht dat het projectresultaat zo efficiënt en effectief mogelijk voor u wordt gerealiseerd. De agile werkmethoden met thema's als continious delivery, automatic deployment en testing etc. worden hierbij frequent toegepast.

Hieronder een overzicht van de IPMA competenties en de Prince 2 werkmethode die gebruikt worden:

IPMA competenties:
SCHEMA-3
schema-1

Seminars ...

Agile Consortium 2021 op 1 oktober

Projectmanagement

Wil je weten hoe ProinProjects
projecten aanpakt en wat wij
belangrijk vinden?

Lees meer ...

Artikelen

Via onderstaande link zijn een aantal artikelen van ProinProjects te lezen. Wil je meer artikelen lezen neem dan contact met mij op.

Lees meer ...

Coaching & Advies

Wil je meer weten over agile werkmethoden of ben je op zoek naar coaching en advies bij het uitvoeren van je huidige project of bij het zoeken van een nieuwe baan, neem dan contact met mij op.